Wellnessmassage

NORDLYS velvære og helse Massage
Massage er en fantastisk kilde til nydelse og velvære, kropsbevidsthed og sundhed.

Ubalance, ømhed og smerter dominerer hverdagen for mange danskere. Med
en behandling baseret på chakrabalencering påvirkes både psykiske og biologiske
processer på en sådan måde, at du vil opleve en følelse af fornyet energi og
velvære.

Massage for velvære og helse
Nordlys wellnessprogrammet er opfattende og alsidigt, og du kan altid finde en behandling, der passer til dit behov.

Der indgår som udgangspunkt ikke terapi i disse behandlinger. Alle wellness behandlinger er beregnet på raske mennesker, men har du små-skavanker, som kræver særlige hensyn, skal du blot gøre din massør opmærksom på, hvilke særlige hensyn, du har behov for. Vi tilpasser altid massagen til din kropstype og din aktuelle situation.

Klassisk Nordlys massage
Nordlys Massage er en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres lige meget.

Du skal vælge Nordlys Massage, hvis du har lyst til at styrke din kropsbevidsthed og for at få en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk.

Vi begynder sessionen med en kort samtale, hvor massageterapeuten vil spørge dig, om der er specielle hensyn, der skal tages og informere dig om forløbet, og I aftaler sammen, hvor dybe strøgene skal være.

Massagen følger Nordlys Grundformen, som er en proces i 7 faser:
1. Vi begynder med en åbning, som er lette berøringer på forsiden af kroppen.

2. Selve massagen begynder på benene, hvor du får styrket din jordforbindelse og grounding.

3. Herefter masseres ryg og nakke grundigt, så du får frigjort spændinger forårsaget af overbelastninger og stress.

4. Næste område er hovedbunden og ansigtet, som hjælper dig til at slippe bekymringer og åbner dig mod ny inspiration.

5. Femte fase er armene, hvor du får styrket din evne til at række ud og tage imod, men også til at fornemme dine naturlige grænser.

6. Selve massagen slutter på forsiden af kroppen med bryst og mave, og du bliver samlet og centreret i dit hjerte.

7. Afslutningen minder om åbningen og består af blide berøringer med lange, rensende strøg. Vi balancerer chakraerne, som styrker din psykiske balance og giver dig en oplevelse af helhed, sammenhæng og integritet. Efter massagen er der tid til et kort hvil.

Afspændingsmassage
Udgangspunktet er en helkropsmassage, men vi kan aftale, at bestemte dele af kroppen får større opmærksomhed, så massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Hvis du har brug for at slappe af og falde dybt ind i dig selv, skal du vælge en Nordlys® Afspændingsmassage. Den er rolig som et mildt havs bølger, præget af lange glidende strøg som samler din krop og beroliger dit sind.

Ayurvedisk Helkropsmassage
Dyb livgivende og afspændende massage i indisk stil med masser af olie. Den ayurvediske Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, der er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand af afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage.

Formen som følger den traditionelle Ayurvedisk grundform som den praktiseres i Kerala i Sydindien. Den består af sammensatte strøg og greb og er på en gang afspændende og opkvikkende. Lange glidestrøg med rigelig olie og lette rytmiske greb veksler gennem hele massagen. Det er yderst behageligt.

Ayurvedisk Chakra massage
Massage-for-sundhed-og-udvikling. Som Ayurvedisk Helkoropsmassage, men uden den specielle cupping, men i stedet balancering chakra i stedet for.

Chakrabalancering
Chakraerne er vigtige ”energiorganer”, som forbinder vores psykiske og biologiske processer. Chakraerne er en del af vores overordnede energisystem. Kroppen kontaktes og balanceres både gennem meditation, blid terapeutisk berøring og gennem specielle massageteknikker, hvor man kombinerer knoglemassage, muskelmassage og massage af huden på en særlig måde.

Energi – psykologi – biologi
Viden om chakrasystemet stammer fra den årtusindgamle, indiske Ayurveda-tradition. Vores arbejde med chakraerne tager udgangspunkt i Ayurvedisk viden, som vi har bragt ind i en vestlig forståelsesramme.

Jeg arbejde med chakraerne i forbindelse med energetisk helbredelse, som terapeutisk metode og som indgang til en dybere psykologisk og spirituel selvforståelse og udvikling.

Massage og Terapeutisk Berøring. Chakrabalanceringen bygger bro mellem Massage og Terapeutisk Berøring og kan anvendes i begge behandlingssystemer.

Tema Massage
Du skal vælge Tema Nordlys Massage, hvis du vil have bestemte dele af din krop masseret særlig grundigt. Eksempelvis hvis du har spændinger i bestemte kropsområder, psykologiske eller udviklingsmæssige grunde hertil.

Efter massagen er der tid til et kort hvil. Vi runder af med eventuelle spørgsmål og tanker, der har meldt sig under massagen, så du roligt kan gå videre i din dag.

Massagen varer ca. 1 t. Du skal afsætte ca. 75 min. til sessionen for at have tid til samtale, hvile og omklædning.
Kilde: www.nordlys.dk

Job Massage
Hvis du har brug for en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl arbejdsdag. Jobmassagen en fleksibel og tilpasses de praktiske forhold. Den kan foregå siddende eller liggende.

Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Kvik-op-massage
Har du brug for at vække dine energiressourcer og gøre dig klar til at handle og præstere. Kvik-op-Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs, eller når du står overfor at skulle præstere noget ekstraordinært – psykisk eller fysisk.

Kvik-op-massage er god, når du i forvejen er i harmoni med dig selv, men ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.

KT Massage & Coaching
v/ Keld Taulbjerg
 
Skibbrogade 12b st th 6100 Haderslev

Telefon: 40173804
Mail: keldtaulbjerg@gmail.com

Cvr.nr: 37509213